Experience is the teacher of al things

Concept Store

Chocolade

Achter zijn opleiding van 6 jaar in Hotel- en Toerismeschool Spermalie te Brugge heeft David Reheul de specialisatie als “chocolatier” aan de Piva te Antwerpen behaald. Hierbij heeft hij stage gevolgd bij Wittamer te Brussel. Op 1 oktober 2014 was de oprichting van zijn eigen chocolade-atelier “H-chocolate” in het pand van Hof van Craynbergh. Vanaf heden kan u genieten van de pralines in The Hill. De creaties zijn ook steeds te ontdekken in de conceptstore. Het ontwikkelen van speciale, fijne, pure, originele…. pralines is een echte passie geworden.

Keramiek

Na de opleiding als binnenhuisarchitecte heeft Ann Van Beersel samen met haar man 22 jaar “Hof van Craynbergh” uitgebouwd. Het interieur en de tafeldecoratie was haar creativiteit en dit evolueerde naar het maken en ontwerpen van haar eigen borden. Ze volgende opleidingen als Workshops en Masterclasses om het aardse product te leren vervormen naar een mooi object. In september 2013 startte ze met de opleiding keramiek aan de kunstacademie te Mechelen en combineerde ze met haar keramiekateliertje op de Craynbergh. Hier trok ze zich geregeld terug achter haar nieuwe uitdaging “de draaischijf”. Op 17 maart was de opening van haar eigen keramiekatelier een feit, dit onder de naam Artisann. Meer informatie via www.artisann.be.

Wijnen

David is van opleiding kok. Hij heeft zijn stages gevolgd in de keuken in zowel 1 als 2 sterrenzaken. Wanneer David in 2013 bij zijn ouders begon te werken in het Hof van Craynbergh, startte dit in de zaal. Enkele jaren verder heeft hij reeds zijn WSET 3 opleiding behaald en hoort hij bij de Vlaamse Sommeliers. De extra ervaring in de verkoop van wijn zorgt er nu voor dat David niet enkel de mensen in het restaurant verzorgt met zijn wijnkeuze, maar ook tot bij de wijnliefhebber thuis.

Hier kan u alvast onze wijnen terugvinden die verkrijgbaar zijn in de winkel en het restaurant.