It's the most wonderful time of the year

Traiteur

Nu kan u thuis ook genieten van onze creaties tijdens de feestdagen.

Wij zorgen voor een stappenplan om onze gerechten op de juiste manier aan tafel te brengen.

Waardoor er niets kan mislopen en dat u volop kan genieten van uw gezelschap en de bereidingen op uw bord.

Per email te bestellen via info@thehill.be.

Bestellen mogelijk tot en met 22 december 2019 en vanaf 26 december tot en met 29 december 2019

Afhalen kan vanaf 23 december tot en met 1 januari 2020

Finger food (9 euro, 4 stuks)

Hummus – plat brood & ras el hanout
Chicken nugget & gerookte mayonnaise
Nigiri zalm – soya & wasabi
Bladerdeegje – St. Maure & rode biet
Oester – yoghurt, granny smith & komkommer *supplement € 0,5 stuk
Kwartelkroket & herfsttruffel *supplement € 0,5 stuk
Praline van foie gras & veenbes *supplement € 0,5 stuk

 

3-gangen -> 45 euro per persoon

Keuze uit 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht en 1 dessert

4-gangen -> 60 euro per persoon

Keuze uit 1 voorgerecht starter, 1 voorgerecht tussen, 1 hoofdgerecht en 1 dessert

Voorgerechten starter
Gebrande zeebaars – spitskool & curry
Veggie = Soepje van champignon – ravioli & hazelnootolie
Carpaccio coquilles – krab, zilte groentjes, knolselder & dashi *supplement € 5 per persoon

Voorgerechten tussen
Buikspek – gamba & aardpeer
Veggie = Eekhoorntjesbrood – hoeve ei & parmezan
Kreeft – butternut & witloof *supplement € 10 per persoon

Hoofdgerechten
Kabeljauw – noordzeegarnaal, peterseliewortel & beukezwam *supplement € 5 per persoon
Hert/bloedworst – appel, shii-take, beignets & braambes *supplement € 5 per persoon

Kalkoenrollade – cantharellen, raapjes & amandelkroketten
Wilde eend – schorseneer, zuurkool, veenbes, spruiten & duchesse
Veggie = Peterseliewortel – wortel, linzen & gebrande uienjus

Desserts
“Kerststronk” chocolade/rood fruit
“Choco shock” chocolade/vanille (dame blanche)
Panna cotta/clementine/citroengras
Selectie kazen schockaert  *supplement € 3 per persoon

Praline & orangettes inbegrepen.